72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

Appels bewaren

Appels bewaren

Appels bewaren in grote hoeveelheden, dat is een vak op zich. Het belangrijkste aspect hierbij is een zo lang mogelijke kwaliteit van de appels te garanderen. Dat kan alleen als het koelhuis aan de hoogste technische eisen voldoet. De afdeling Food & Biobased Research van de Universiteit Wageningen geeft ons adviezen als het om de bewaarcondities van appels gaat. Vanzelfsprekend worden die aanbevelingen strikt door ons nagevolgd. Een dagelijkse controle van de appels in de gasdichte cellen ligt net zo voor de hand als een persoonlijk contact met onze klanten. Als eigenaar van de appels nodigen we u altijd graag uit om zelf poolshoogte te komen nemen en de kwaliteit van uw appels te bekijken. Met een capaciteit van 72 cellen voor opslag van seizoensgebonden producten is er regelmatig koelruimte beschikbaar. Zoekt u een geschikte plek om u kisten met appels te bewaren? Dan staan onze gespecialiseerde medewerkers u graag ten dienste.

Appels bewaren

Klantgericht

Onze jarenlange ervaring met het bewaren van appels onderscheidt ons van veel andere koelhuizen. We zijn volledig gecertificeerd en dat is met name belangrijk als het gaat om hygiëne en veiligheid. Graag leggen wij u persoonlijk uit waarom de certificaten GLOBALG.A.P en HACCP zowel voor u alsook voor ons van voordeel zijn. Eén van die voordelen is bijvoorbeeld dat het koelhuis regelmatig door specialisten wordt gecontroleerd. Zo voldoen wij continu aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bijkomend voordeel is dat ons management veel praktische ervaring heeft op het gebied van fruitbewaring en dus precies weet wat voor u als klant het belangrijkste is. Hoe voorkom je bijvoorbeeld de schilvlekjes op appels en welke specifieke eigenschappen passen bij het bewaren van de Elstar? Wij geven graag antwoord op deze en vele andere vragen.

   Contact  Over ons