72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

Bloemen koelcel

Uw bloemen in een koelcel plaatsen?

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende het bewaren van bloemen in een koelcel? Dan bent u bij Koelhuis Dronten helemaal aan het juiste adres. Onze specialisatie ligt namelijk in het ‘kist’bewaren van onder andere bloemen en fruit. Wij weten als geen ander waar we op moeten letten en zorgen ervoor dat u geen kwaliteit verliest!

Gespecialiseerd in bewaring

Bij het plaatsen van bloemen in een koelcel komt veel kijken. Er zijn diverse factoren die invloed kunnen hebben op het bewaarproces. Wij zijn er daarom altijd op gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te behouden en een kwaliteitsverliezen tot een minimum te beperken. Dit bereiken wij op basis van ULO- en DCS-bewaring. Met beide soorten bewaring hebben wij een ruime ervaring waardoor wij precies weten waar we rekening mee moeten houden. Op ons terrein van maar liefst 2 hectare staan twee gebouwen die zijn onderverdeeld in 72 koelcellen voor bloemen en andere producten. Deze zijn uitermate geschikt voor ULO bewaring, ofwel Ultra Low Oxygen-bewaring. Dit betekent dat wij een zeer laag zuurstofgehalte handhaven in combinatie met een verhoogd CO2-gehalte.

Wij staan u graaBloemen koelcelg te woord

Plaatst u uw bloemen in onze koelcellen, dan kunt u er op rekenen dat u profiteert van langdurige kwaliteit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neem dus gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken middels het contactformulier op deze website, of bel ons direct!

   Contact  Over ons