72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

Fruit bewaren

Koelhuis Dronten, al uw groenten en fruit met kwaliteit bewaren!

Groenten en fruit bewaren kan soms erg lastig zijn. Zeker als er nog een tijd overheen gaat voordat het in de winkel kan liggen. Veel groente en fruit is erg kwetsbaar en moet dan ook goed gekoeld blijven om de kwaliteit te behouden.

Voor alles wat

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de beste koelcellen voor bijna ieder soort groente en fruit. Wij hebben verschillende koelcellen beschikbaar voor verschillende soorten groenten en fruit, om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo maken wij de beste omstandigheden.

Groenten en fruit bewarenInvestering

Ons Koelhuis is een investering voor uw producten. Door uw groenten en fruit bij ons te bewaren behoudt u een versheid die anderen niet kunnen behouden. Op deze manier krijgt u kwalitatief goede, lekkere producten die de consument zeker niet kan afslaan. Ook zullen er minder rotte groenten en fruit tussen zitten.

Dagelijkse controle

Wanneer uw groente en/of fruit bij ons wilt bewaren, is het niet zo dat wij alleen maar wachten tot u het weer op komt halen. Wij zijn de hele dag druk bezig om de koelcel onder perfecte omstandigheden te brengen voor hetgeen dat u erin heeft zitten. Zo meten wij regelmatig de temperatuur van de koelcel om te checken of deze niet aangepast moet worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er niks mis kan gaan met uw groente en/of fruit. Wij houden ons streng aan het protocol van de FBR Wageningen.

   Contact  Over ons