72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

Groenten bewaren

Groenten bewaren bij Koelhuis Dronten

Groenten en fruit bewaren is een moeilijke opgave. Zeker als er nog een tijd overheen gaat voordat het in de winkel kan liggen. Groenten en fruit zijn vaak erg kwetsbaar en moeten dan ook goed gekoeld blijven om de kwaliteit te behouden. Kies daarom voor de diensten van Koelhuis Dronten, zodat u het hele jaar door bent verzekerd van kwaliteit.

Optimaal kwaliteitsbehoud

Met onGroenten bewarenze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om alle fruit en groenten goed te bewaren. We beschikken over de nodige koelcellen voor verschillende soorten groenten en fruit. Een optimale kwaliteit is bij ons dan ook een garantie. Ons koelhuis is de investering dan ook absoluut waard. Niet alleen behoudt u een versheid die anderen vaak niet hebben, ook krijgt u uitstekende producten die de consument niet kan weigeren. U haalt tevens meer uit de oogst, want de hoeveelheid rotte groenten of fruit wordt aanzienlijk verminderd.

Streng toezicht

Wanneer uw groenten en/of fruit bij ons wilt bewaren, kunt u er op rekenen dat wij streng toezicht op de producten houden. Wij houden ons continu bezig met het waarborgen van kwaliteit. Het is namelijk belangrijk om de koelcel onder perfecte omstandigheden te brengen voor hetgeen dat u erin heeft zitten. Zo meten wij regelmatig de temperatuur van de koelcel om te checken of deze niet aangepast moet worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er niks mis kan gaan met uw groenten en/of fruit. Wij houden ons streng aan het protocol van de FBR Wageningen.

Heeft u een vraag over fruit of groenten bewaren bij Koelhuis Dronten? Schroom niet om contact op te nemen!