72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

Koelopslag

Uw koelopslag in goede handen bij Koelhuis Dronten

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van koelopslag? Dan laten wij u graag kennis maken met Koelhuis Dronten. Met meer dan 45 jaar ervaring mogen wij onszelf gerust een specialist noemen. Wij beschikken over maar liefst 72 koelcellen met een totale capaciteit van circa 10.00 ton. Onder andere fruit en bloemen kunnen geplaatst worden in onze koelopslag, waarbij wij de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk kunnen behouden.

KoelopslagVerzekerd van kwaliteit en veiligheid

Wij zijn gespecialiseerd in ‘kist’bewaren van appels en peren onder speciale condities, maar ook andere producten zoals bloemen zijn bij ons in goede handen. Op basis van ULO- en DCS bewaring plaatsen wij uw voorraden in onze koelopslag, waarbij wij de grootste zorg dragen voor kwaliteitsbehoud. Gewichts- en kwaliteitsverliezen beperken wij tot een minimum dankzij onze ruime kennis en ervaring van diverse bewaarmethodes. Zo brengen wij het zuurstofgehalte in onze cellen terug tot een zeer laag percentage waardoor de ademhaling wordt vertraagd en de bewaarduur wordt verlengd.

Kiest u voor onze koelopslag, dan bent u dus verzekerd van kwaliteit, maar ook van veiligheid! Wij controleren de voorraden dagelijks en beschikken over een computergestuurd meet- en regelsysteem waarmee wij de vereiste koelcondities in de gaten kunnen houden.

Wenst u meer informatie over onze koelopslag? Of bent u benieuwd naar onze voordelige tarieven? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.

   Contact  Over ons