72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

SKAL

Een SKAL certificaat: wat is dat?

U hebt het ongetwijfeld al eens zien verschijnen bij tal van producenten: een SKAL bio certificaat. Maar wat is dat nu juist en wat is de meerwaarde van dit Skal certificaat? Wat kan Koelhuis Dronten B.V. voor u betekenen? Ontdek het in onderstaand overzicht.

Biologische betrouwbaarheid

SKAL Biocontrole houdt als volledig onafhankelijke en internationaal opererende organisatie, de controle- en certificeringsdienst van duurzame en biologische productiemethoden. SKAL is tot die opdracht aangewezen door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. SKAL controleert of een voedingsproduct de naam “biologisch” mag dragen aan de hand van Europese internationale wetgeving en zal eventueel een Skal certificaat uitreiken. Dit zorgt voor een hoge mate van transparantie en zekerheid voor de consument. Zo is de consument voortdurend zeker dat het écht om biologische producten gaat.

SKAL certificaat

Wat doet Koelhuis Dronten voor u?

Wij hebben een uitgebreid kwaliteitsplan om te garanderen dat zowel het toelatingsonderzoek als verdere inspectie toezichten positief verlopen. In dit kwaliteitsplan zijn tal van gegevens opgenomen, gaande van de bedrijfsbeschrijving tot specifieke procedures (traceerbaarheid aan de hand van een uniek batchnummer en scheiding van de biologische opslag) en klachtenregistratie. Wij controleren alle biologische producten zeer uitgebreid en registreren de nodige gegevens. Van zodra er tijdens de ingangscontrole een afwijking is van de verwachtingen brengen wij SKAL verplicht op de hoogte. Wij registreren bovendien alle klachten en handelen deze met de meest gepaste maatregelen voor u af. Dankzij ons kan u op twee oren slapen.

Meer weten?

Voor verdere informatie omtrent onze mogelijkheden of de vastlegging van een vrijblijvende afspraak, kan u ons steeds contacteren via 0321 31 55 88 of info@koelhuisdronten.nl.

   Contact  Over ons