72 Koelcellen | Totale capaciteit ca. 10 miljoen kg | Bewaring onder speciale condities
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.
Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities.

ULO bewaring

Langdurige kwaliteit middels ULO bewaring

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ULO bewaring? Of wilt u graag meer informatie over deze wijze van bewaren? Dan laten wij u graag kennis maken met ons koelhuis in Dronten. Wij kunnen diverse producten voor u bewaren, waaronder fruit, bloemen, kool, eieren en nog veel meer. Wij beschikken over maar liefst 72 koelcellen met een totale capaciteit van zo’n 10 miljoen kilo.

Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in zowel DCS- als ULO bewaring. ULO bewaring staat voor Ultra Low Oxygen-bewaring. Hierbij wordt een zeer laag zuurstofgehalte gehanteerd en een verhoogd CO2-gehalte. Deze methode wordt vaak gebruikt bij het langdurig bewaren van appels en peren. Het betreden van de bewaarcel is zeer gevaarlijk vanwege het lage zuurstofgehalte. Om te voorkomen dat deze per ongeluk wordt geopend, hebben onze deuren extra vergrendelingen en staan er duidelijke waarschuwingen op. Arbo-diensten controleren regelmatig of de strenge voorschriften worden nageleefd. Kiest u voor Koelhuis Dronten, dan bent u dus verzekerd van een veilige en verantwoorde ULO bewaring. U hoeft zich nergens zorgen meer over te maken.

ULO bewaring

Dagelijkse controle

Gedurende de bewaarperiode worden de voorraden dagelijks door ons gecontroleerd. Ook monitoren wij de vereiste koelcondities continu middels een computergestuurd meet- en regelsysteem. Wij dragen er de grootste zorg voor dat de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk behouden wordt en kwaliteitsverlies wordt geminimaliseerd.

Wij hebben regelmatig ruimte over voor uw gekoelde of niet gekoelde voorraden. U kunt tegen zeer voordelige tarieven bij ons terecht! Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

   Contact  Over ons